Miten Lactal toimii?

Lactal palauttaa tasapainon luonnollisesti kahdella tavalla

Pahanhajuisten vuotojen ja ärsytyksen yhteydessä Lactalia käytetään palauttamaan pH-arvo normaalille tasolle. Ongelma toistuu usein edellä mainituille pH-arvoa kohottaville tekijöille altistumisen seurauksena, minkä vuoksi Lactalia käytetään myös ennaltaehkäisevästi. Lactalia voi hyvin käyttää myös kuukautisten aikana.

Mitä Lactal sisältää?

Lactal sisältää maitohappoa, joka laskee kohonneen pH-arvon normaalille tasolle intiimialueella. Maitohappo palauttaa tasapainon ja poistaa pahan hajun. Lactal sisältää lisäksi glykogeeniä, joka on maitohappobakteerien ravintoa ja tukee uusien maitohappobakteerien kehittymistä. Lactal vaikuttaa siten kahdella tavalla. pH-tasoltaan normaali ympäristö ja glykogeenin saatavuus turvaavat suojaavien maitohappobakteerien kehityksen. Luonnollinen tasapaino palautuu.

Miten Lactalia käytetään?

Kierrä korkki irti, aseta putkilon koko kaula emättimeen ja purista putkilon sisältö emättimeen. Vedä putkilo pois puristusotetta hölläämättä ja heitä se roskiin. Lactal soveltuu hyvin käytettäväksi juuri iltaisin nukkumaan mennessä , koska geeliä voi muussa tapauksessa valua pois. Pikkuhousunsuojasta voi olla hyötyä.

Annostus:

  • Kohtuullinen vaiva:  yksi putkilo päivässä nukkumaan mennessä seitsemän päivän ajan ärsytyksen ja pahanhajuisten vuotojen yhteydessä.
  • Ennaltaehkäisy: yksi putkilo päivässä ennen nukkumaan menoa kahden päivän ajan, jos pH-arvo on vaarassa kohota. Lactal-pakkaus sisältää seitsemän 5 ml:n putkiloa.

Lactal on hyväksi havaittu ja kliinisesti testattu

Lactalia on käytetty intiimialueen bakteeriepätasapainon hoitoon 15 vuoden ajan. Monissa kliinisissä tutkimuksissa Lactalin on todettu olevan turvallinen ja tehokas valmiste, jonka avulla intiimialueen luonnollinen tasapaino voidaan palauttaa ja säilyttää.

Täältä voit ostaa Lactal-tuotteita.

Lactal Balans -geeli